Deleuranfoto

René Deleuran Mølgaard Andersen

Fotograf Varde

24-9-2017

MargueritLøbet 2017

MargueritLøbet er et motionsløb for alle i alle aldre.

Løber er sat i værk langs vores Marguerit ruter rundt om i Danmark.

Løber er ikke en konkurrence men et Motionsløb hvor alle kan være med uanset om man løber eller går en tur på ruterne.

Her ude ved os var det VardeParkrun som stod for løbet som blev afholdt i Kærgårdplantage. Løberene kom igennem den vestjyske natur. Bla. kunne der opleves De tilsandede Egetræer samt en tur op over Gråmulebjerg

 

19-9-2017

Øvelse

Esbjerg Lufthavn Afholdt Øvelse. super spændene at være med på sidelinien. Hold nu op et puslespil der skal lægges for at afholde så stor en Øvelse.

14-9-2017

Fanø

Fanø er en super hyggelig lille Ø. De gamle huser står som oftest som de er bygged. Gaderne i Nordby og Søndero snoer sig på kryds og tværs som i gamle dage. Der er ikke noget med lige linier og at alt skal rttes ind efter et kompas. Nej her har man bygget huse og så fået veje til at passe ind mellem husene. der er sågar gang stier som føre fra den ene gade til den anden, som mest af alt ligner en tur igennem haverne

10-9-2017

Karlsgårdedag

Et tilbagevendene arrangement, som er helt enestående

Karlsgårde Dag, er en del af Naturens Dag.

200 frivillige fra lokale foreninger, Varde Kommune, DGI Sydvest & NaturKulturVarde var på plads ved Karlsgårdesø med masser af oplevelser samt smagsprøver.

Det er en kanon dag for børn og voksene

3-9-2017

Middelalder TIGERMAND

Middelalder Festen bød på mange super oplevelser. Blandt anden viser det sig at Vardes egen TIGEMAND, kendt fra OPENAIR, har rødder helt til bage til Middelalderen.

Peter og søn havde gøjler show som de unge mennesker åd rådt.

30-8-2017

Pokalkamp

VardeIF - Horsens

Varde IF havde fornøjelsen af at møde Superligahold Horsens i pokalen, På papiret så det ud til at blive en hård modstander. Varde kom super godt fra start, og fik det første mål. Horsens kom dog godt igen,Som forventet, og der stod 1-3 6min før tid. Varde spillerene var trætte og et langskud, nærmest et lidt opgivende huk,i første omgang endte med at gå lige i kassen. Det gav blod på tanden og 3min senere røg den sku igen i kassen så Kampen måtte i forlænget spilletid. Her viste Horsens hvad et superliga hold er lavet af de havde kræfterne til at køre den hjem. På trods af den store, på papiret, forskeld så var Varde mindst lige så gode som Horsens på Dagen.

27-9-2017

 

COCO.

En lille tot på 3kg, "Hunden" er er blanding mellem en Shihtzu og en yorkshire, En god og familievenlig hund som er nem at have med at gøre. modsat Shihtzuen så er det en race med fuld knald på og vil gerne gå lange ture, ikke at sige at den ikke også kan sove 11-12 timer på en regnvejrs dag

At tage billeder af hunde er sjovt, da man på ingen måde ved, hvad man kommer hjem med. Dog er man godt på ve,j når man ligge på maven og kommer ned i øjnhøjde med "Rotten"

 

14-8-2017

VardeIF - Fotuna Hjørring

Vardes Dame hold tog imod en større mundfuld i 3F ligaen. Hjørring har være et af de dominerende hold i Kvindeligaen i mange år, Men Varde gjore en god figur og lod sig ikke slå ud af de lidt hurtigere tøser fra Nord. Fotuna Hjørring tog dog det længste srå

13-8-2017

Sommeren er ved at være over. Nogle vil måske mene den slet ikke har været her.

Kommer i forbi Varde Kommune ´s nye Rådhus, så giv jer tid til at gå en tur rundt om bygningen. De har formået at pakke bygningen pænt ind i et hav af blomster.

11-8-2017

Esbjerg Festuge

Festugen skydes igang med en brag af en fest på Torvet i Esbjerg. En kanon aften med godt vejr og mange glade gæster.

Creedence Tribute varmede de spisende gæster op på Torvet og Dressed For Roxette sluttede dagen af med en fantastisk koncert.

9-8-2017

SØNDERVIG SANDSKULPTURFESTIVAL

FORVANDLER SAND TIL VAND

 

ÅRETS TEMA: "LIVET UNDER HAVOVERFLADEN"

 

Det helt vildt hvad de kan få ud af det sand, detaljegraden er vanvittig høj

Området er ikke så stort som man først skulle tro og det tager ca 15-20min at gå en runde og se det imponerende arbejde, men så går man en tur mere og det er her man begynder at ligge mærke til de imponerende detaljer og små finurligheder som kunstnerne har fundet på.

Det er en fantastisk oplevelse, og så koster det kun 50.- at komme ind

13-7-2017

Husby kirke blev formentlig opført allerede i 1200-tallet.

I 1489 blev kirken i sin nuværende form med to sidekapeller opført.

Det fremgår af en inskription, som blev afdækket i 2007 i forbindelse med restaureringen af kirken.

Dekorationerne, som blev fremdraget under kirkens restaurering, er fuldstændig de samme, som ses i Sandager kirke. Der må altså være tale om samme murermester.

Husby kirke har siden middelalderen tilhørt grevskabet Wedellsborg. Først i 1990 blev kirken selvstændig.

7-7-2017

Tid til ro og fordybelse.

Det er nu altid enfornøjelse nogle gang bare at skyde billeder bare fordi man kan. Sol op og nedgang for mig er den tid på dagen som giver glæde og ny energi til krop og sjæl. Det farvespil der opstår sammen med det så ofte rolige vejr er bare fantastisk

5-7-2017

TÆT PÅ!!

Det er efter hånden ved at være mange år siden jeg har brugt tid på MACRO fotografering. Det er egentlig en fejl for det er super spændene og ganske hyggelig. Det kræver heller ikke ret meget forberedelse.

Det der er så fantastisk med Macro er at 1m2 ude på en mark kan blive et helt univers, når først man kommer helt ned på maven. Hvad er Macro, tjaa det er der vist ikke rigtig nogen facitliste til. For mig er det når man kan øjensynliggøre noget som man ikke lige kan se med det blotte øje. Det kan være de mang øjne som en Edderkop har eller det lodne ansigt en flue har

 

Søndag 18-6-2017

Sram/FlammenLiga 2017- 3.afdeling Varde

Søndag dannede VardeCykelKlub rammerne om et fantastisk cykelløb. Vanen tro viste grusgraven sig fra den bedste side. Høj sol og god varme.... nogle vil nok sige lidt for varm. Den gode varme gav anledning til at hoppe i NySø, for at blive kølet af og få støvet vasket af, efter løbet

Se flere billeder her

 

Lørdag 21-6-2017

Bowl Days i Varde, et super fedt arrangement, som trak mange mennesker forbi Bowlen, unge som nysgerrige voksende.

Skatere i alle aldre, fra ind og udland, mødtes for at udveksle tips og tricks.

Sluttede af med konkurrencer i forskellige discipliner

Se flere billeder her

 

Onsdag 7-6-2017

Den nye plæneklipper BIGMOW!!!

Kan du lave nogle billeder af en Plænerobot.... Sagtens.

De ord har jeg squ måtte æde igen. Sådan en fætter har sit eget liv og køre lidt som den har lyst til.

Ud og tale med Plænemanden og høre hvornår den ville køre,

Onsdag i depot, Torsdag morgen i depot, Mandag aften i depot, Onsag formiddag kørt i et hjørne flag, Jeg får så en Sms at nu køre den og afsted det gik.

I PIS HAMRENDE regnvejr lagde jeg på maven og tog billeder af en Plæneklipper. 2 timere senere var det tørvejr jeg racede tilbage i håb om at lave billederne om, Tilbage i depot.

Men hold da op et monster på ca.1m2 med 5 skær og en fart på ca5-6kmt, så sker der noget, den kan klare 20.000m2 så en fodboldbane er jo ingen sag :)

Mandag 6-6-2017

De Kongelige Stalde

Kongehusets kareter og heste har siden gammel tid været et vigtigt transportmiddel. I dag anvendes kareter og heste ved officielle begivenheder.

Siden 1700-tallet har man haft Heste på Christiansborgslot, det startede som stutteri, hvor man avlede heste til kongehuset.

I dag huser Den Kongelige Stald-Etat 13 heste, som anvendes i forbindelse med officielle begivenheder såsom statsbesøg, nytårskure, ambassadørmodtagelser, sommertogter, fødselsdage, jubilæum m.v.

 

 

 

 

 

 

 

Søndag 5-6-2017

StreetPhoto.

StreetPhoto, er en genre for sig selv. Man går runt i det uvisse og har egentlig ikke et motiv eller ide om, hvad man vil tage billeder af.

Det eneste man ved er at man gerne vil fange et øjeblik i dagligdagen,

som de flest går forbi eller ikke ser

Fredag 3-6-2017

En ny måde at se lyset på.

Kunsten at fotografere det åbentlyse. uden det ligner alle andre billeder.

Jeg har i flere omgange taget billeder af store lysekroner i flotte lokaler, men det er som regl fra siden (Så vidt mulig nede fra gulvet)

Denne serie er laver for at vise et helt andet syn på billeder af det åbentlyse

Lørdag 29-5-2017

Sommerhus på Vestkysten

De gode gamle kataloger fra de store sommerhusbureauer, er ved at være en saga blot. Den teknologiske udvilking med Smartphone og Tablets har gjort at ferien bliver eftersøgt og ofte booket i bussen eller på farten fra A-B. Det stille større og større krav til Bureauerne og deres hjemmesider. Billeder sælger. Selv om Smartphons stille og rolig tager over hverdags fotografi, så kan de ikke levere den rigtige vare, hvis man vil have flotte og kontrastrige billeder

Skulle huset nedenfor have interesse kan den ses her

Tirsdag 23-5-2017

Katastrofe Øvelse på BlueWaterArena

Tirsdag Aften gik alarmen i Esbjerg. Der var sket en eksplosion i en kiosk på BlueWaterArena i Esbjerg. Brand og Redning sammen med Samaritter og Vagter for BWA tog sig af de tilskadekommende. En Øvelse som gik godt der var overordnet tilfredshed blandt de overværrende.

Det var en barsk oplevelse, når man tænker på det kan blive meget aktuelt med de ting vi oplever ude i den "store" verden

Søndag 21-5-2017

Vadehavsdag.

Det er blevet sommer og der er arrangementer, stort set hver weekend. Denne weekend var det Vadehavsdag. Det gode vejr trak Rigtig mange mennesker ud af husene. Alle arrangementer var godt besøgt og det tror da pokke med det gode vejr, Jeg havde en vinkel som hed mennesker i naturen

Lørdag 20-5-2017

Lokal opgør

Varde If tog imod EFB i Danmarksserien det blev til en Sejer 3-2

Lørdag 20-5-2017

VI I NATUREN

Varde kommune har en vision om at vi ale skal bruge naturen så meget som mulig, så det gør vi.

Sommeren banker på døren og de fleste planter, buske og træer er sprunget ud. Den Danske natur er fantastisk og alle burde sætte sig ud og få lidt vind i kinderne. Det er noget af den bedste medicin man kan få....og den er gratis

Onsdag 3-5-2017

Sorthusene ved Odense fjord.

En mindre fotoopgave i Odense, gav lidt frihed til at komme rund i området. Sorthusene ved Odense fjord, er et gammelt fiskeleje, som holder fanen høj.

Mere eller mindre ser det nu ud som om flere af husene er lavet om til små sommerhuse, lidt som dem vi ser ved Værnengene i den sydlige ende af RingkøbingFjord

Lørdag 29-4-2017

Galla på Varde Handelsgymnasium 2017

Galla på Vardehandelsgymnasium, er en tilbagevendene begivenhed som samler mange mennesker på torvet omkring Sct. Jacobi kirke i Varde.

Det store optog hvor køretøjer og smukke kjoler vises frem for familie og andre interesseret. Efterfølgende holder der en brag af en fest på Handelsskolen

Onsdag 5-4-2017

En fotoopgave gav en tur rundt i Blåbjerg klit plantage

Blåbjergklit plantage er noget af det vildeste natur vi har i Vardekommune. Sandflugt og tilsandet Egetræsskove, pryder overskrifterne. I midten af plantagen står Blåbjergstenen på toppen af Danmarks højeste klit som rager 64m op over havets overflade. Fra toppen har man et fantastisk udsyn ud over området. I klart vejr kan man se 30-40km. Den vilde natur giver mange muligheder for natur elsker og sportsfolk. En af danmarks bedste MTB spor er at finde omkring blåbjergstenen

Lørdag 1-4-2017

HenneMølleÅ

For mig er det bare et frirum. Det kan ikke beskrives, det skal opleves. Lige meget om det er i stiv kuling fra nordvest, eller som idag, stille og rolig vind fra syd. Så er en tur ud langs Åèn og ned langs stranden, bare en livsbekræftende energiboost, som alle bør opleve.

Der er ro og masser af frisk luft.

Ej at forglemme, så holder man lige ved HenneMølleÅ Badehotel

Et fantastisk sted at få eftermiddags kaffen

Onsdag 29-3-2017

Onsdag aften, havde jeg fornøjelsen af at overvære et foredrag med Jørgen Leth Memes, Planen var egentlig at han skulle læse lidt op af hans bog MINE HELTE og så fortælle lidt udfra det. Men det blev til anekdoter og små fortællinger, udfra bogen og dens tilblivelse.

Den mand er IMØ et fantastisk og autentisk menneske som tør at stå ved sig selv og sine meninger. Om man kan lide ham eller ej, så er han bare en fantastisk fortæller. Jeg gad faktisk godt, på tur, igennem Frankrig med ham

Tirsdag, 28-03-2017

Tirsdag Eftermiddag havde vi et lidt sjovt natur fænomen. Op af dagen var Nattens havgus stadig ikke lette fra en del af Esbjerg havn. Fra Fanø siden lignede det mest af alt at der var brand, og røgen lagde som en tung dyne ud over havnen. Men nej det var resterne af havgus

Copyright © All Rights Reserved

René Deleuran Mølgaard Andersen Ortenvej 7 6800 Varde Tlf. 60607615 E-mail: rene@deleuranfoto.dk

CVR. 34312923